Причини та механізми політичних транзитів - Вонсович, С.Г. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті робиться аналіз причин та наслідків політичних транзитів. Вказується на перехідних стан політичних систем. Аналізуються трансформаційні процеси що відбуваються в суспільстві.