Порівняльний метод як основа політологічного дослідження - Кобильник, В.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті автор досліджує особливості використання порівняльного методу в політологічному дослідженні. Характеризуються основні вимоги, що ставляться до порівняльної методології у політологічних дослідженнях.