Організація виборів до І Державної Думи у Подільській губернії: загальноімперські тенденції та регіональна специфіка - Глушковецький, А.Л. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті, на тлі загальної політичної ситуації в Російській імперії, аналізується регіональна специфіка діяльності органів державної влади Подільської губерній щодо організації та проведення виборів до І Державної Думи.