Реформи Солона в інтерпретації Діогена Лаертського - Нечитайло, В.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті на основі трактату Діогена Лаертського «Про життя, вчення та висловлювання античних філософів» розкривається основний зміст соціально-політичних реформ, здійснених афінським правителем Солоном, аналізуються проблеми становлення, розвитку і занепаду грецької демократії.