Світовий та вітчизняний досвід мовного дискурсу - Ковач, Л.Л. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
У статті здійснено наукове узагальнення мовної проблематики в працях зарубіжних і українських вчених. Розкрито роль мови в житті суспільства, утвердженні політичної стабільності та єдності держави.