Сучасний розподіл радіонуклідів у лісових екосистемах Полісся України - Краснов, В.П.; Орлов, О.О.; Курбет, Т.В. (Науково-виробниче видання “Лісовий журнал”, 2011)
Подано матеріали стосовно розподілу 137Cs у компонентах лісових екосистем на прикладі соснових насаджень у різних типах лісорослинних умов – свіжих і вологих борах, вологих суборах. Отримані дані можна використовувати при реабілітації лісів, що зазнали радіоактивного забруднення.