Динаміка санітарного стану дубових деревостанів у Лівобережному Лісостепу України після проведення лісогосподарських заходів - Мєшкова, В.Л. (Науково-виробниче видання “Лісовий журнал”, 2011)
Досліджено динаміку середнього зваженого індексу санітарного стану дерев дуба I – IV категорій (IcI – IV) на ділянках, де проведено вибіркові санітарні рубки, на межах зі зрубами суцільних рубок і на відстані від них у 70–80-річних деревостанах у свіжій кленово-липовій діброві.