Урахування фактора часу і невизначеності в процесі оцінювання еколого-соціальних послуг лісового господарства - Адамовський, O.M. (Науково-виробниче видання "Лісовий журнал", 2011)
Розглянуто різні підходи до врахування фактора часу і невизначеності під час розрахунку потоку вигод при використанні лісових екосистем. Проведено аналіз наявних методик дисконтування (експоненційного, гіперболічного, моделі дисконтованої корисності, врахування еластичності). Зазначено переваги та недоліки використання на практиці проаналізованих методик.