Методика визначення відносної міцності зубчастого з’єднання заготовок з MDF - Коваль, Л.І.; Гайда, С.В.; Удовицький, О.М. (Науково-виробниче видання "Лісовий журнал", 2011)
Розроблено методику визначення необхідної міцності зубчастого шипового з’єднання заготовок із MDF, наведено схеми навантаження погонажу та епюру поперечних сил і згинальних моментів.