Імовірнісна теорія камерного сушіння пиломатеріалів та її застосування - Феллер, М.Н. (Науково-виробниче видання "Лісовий журнал", 2011)
Побудовано імовірнісну теорію камерного сушіння пиломатеріалів у випадку, коли всі параметри сушіння (коефіцієнти вологопровідності і вологообміну, початкова і рівновісна вологості) випадкові. Показано її застосування для вдосконалення процесу сушіння.