Ювілей професора-академіка С.П. Козака - Назарчук, В. (Слово і Час, 2007)
Виповнилося 70 літ професору Варшавського університету, керівникові найстарішої за рубежем кафедри україністики, іноземному члену Національної академії наук України, видатному літературознавцеві й педагогу вищої школи Козаку Степану Петровичу.