ІІІ київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок (Слово і Час, 2007)
21– 23 серпня 2007 р. – Року української книги – в Українському домі відбулася присвячена 16-й річниці незалежності України виставка-ярмарок (організатор – Держкомітет телебачення і радіомовлення України, співорганізатори – ВАТ “Укркнига” та Українська видавнича академія).