Бібліотека в політичній комунікації - Гранчак, Т.Ю. (Вісник НАН України, 2012)
Висвітлено потенціал і роль бібліотек у системі політичної комунікації, окреслено основні напрями їхньої участі в політико-комунікативних процесах, визначено пріоритети в розвитку бібліотек як суб’єктів політичної комунікації та завдання, що постають перед бібліотеками в цій сфері.