Дезінформація як нелінійний ефект взаємодії інформаційних тематичних потоків - Брайчевський, С.М. (Інформація і право, 2011)
Про механізм наповнення мережних інформаційних ресурсів хибними відомостями. Показано, що такі механізми можуть виникати як нелінійні ефекти взаємодії інформаційних тематичних потоків.