Домінанта праворозуміння та основ понятійно-категоріального апарату інформаційного права - Брижко, В.М. (Інформація і право, 2011)
До аксіології категорії “право” та термінології системи інформаційного права в умовах адаптації інформаційного законодавства України до європейських правових стандартів.