“Круглий стіл” від 11 листопада 2010 року на тему: “Проблеми та пріоритети розвитку правової науки в інформаційній сфері” (Інформація і право, 2011)
11 листопада 2010 року Науково-дослідним центром правової інформатики спільно з Київським регіональним центром Національної академії правових наук України проведено “круглий стіл” на тему “Проблеми та пріоритети розвитку правової науки в інформаційній сфері”. На порядок денний було винесено обговорення актуальних проблем та пріоритетних напрямів розвитку правової науки в інформаційній сфері в умовах розбудови інформаційного суспільства та інтеграції України у світовий інформаційний простір.