“Круглий стіл” від 25 лютого 2011 року на тему: “Інформаційне суспільство: право, інновації та бізнес” (Інформація і право, 2011)
25 лютого 2011 року у приміщенні Київського регіонального центру Національної академії правових наук України Науково-дослідним центром правової інформатики НАПрН України спільно з Київським регіональним центром НАПрН України та Видавництвом “Академпрес” проведено засідання “круглого столу” на тему: “Інформаційне суспільство: право, інновації та бізнес”.