“Круглий стіл” від 27 квітня 2011 року на тему: “Моделі колективної безпеки: інформаційний вимір” (Інформація і право, 2011)
27 квітня 2011 року Науково-дослідним центром правової інформатики спільно з Центром інформації та документації НАТО в Україні, Інформаційним агентством “Центр комунікацій” та Видавництвом “Академпрес” проведено міжнародний “круглий стіл” на тему “Моделі колективної безпеки: інформаційний вимір”.