“Круглий стіл” від 15 вересня 2011 року на тему: “Теорія і практика розвитку інформаційного права України” (Інформація і право, 2011)
15 вересня 2011 року Науково-дослідним центром правової інформатики спільно з Державним комітетом телебачення і радіомовлення України та Українським інститутом підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси “Укртелерадіопресінститут” проведено “круглий стіл” на тему “Теорія і практика розвитку інформаційного права України”. На порядок денний було винесено обговорення актуальних проблем та пріоритетних напрямів розвитку правової науки в інформаційній сфері в умовах розбудови інформаційного суспільства та інтеграції України у світовий інформаційний простір.