Питання освіти в діяльності Сосницької міської думи - Пригоровська, Л. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті на основі архівних та різних інших джерел, що стосуються початку ХХ століття, розкриваються головні напрямки роботи Сосницької міської думи по практичному втіленню в життя ідеї загального навчання.