Новгород-сіверський предводитель дворянства Олександр Михайлович Судієнко та його нащадки - Чухно, В. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Дана стаття носить біографічний характер і містить у собі відомості про основні етапи життя і діяльності новгород-сіверського предводителя дворянства, колезького радника Олександра Михайловича Судієнка та його нащадків.