До історії Чернігівського відділення Російського біблійного товариства (1819 - 1822 рр.) - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Стаття започатковує вивчення діяльності Чернігівського відділення Російського біблійного товариства. У додатку публікуються протоколи засідання комітету цієї релігійно-просвітницької установи.