Більське городище на Сумщині - столиця царя Орія - Шпоть, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Стаття присвячена подіям, що відбувалися на нашій землі в середині VII ст. до н. д., і звертає увагу на узгодженість між інформацією, залишеною нам Геродотом, текстами «Велесової книги» та досягненнями археологів.