Діалектна лексика з “рослинною” семантикою і етимологізація регіональних топонімів - Вербич, С.О. (Ономастичні науки, 2006)
У статті етимологізуються регіональні (карпатські) топонімиі, пов'язані з загальной структурной моделлю "ботанічний номен → вони", з'ясовується генезіс похідних апелятивів боз, буз, гафина, скорух, скоруш, чагор/чагар.