Фіналь -ич у гідроніміконі Дністра - Вербич, С.О. (Ономастичні науки, 2008)
Статтю присвячено структурно-семантичному аналізу гідронімів басейну Дністра з формантом -ич. Основну увагу зосереджено на функціональній ролі суфікса -ич у назвах Бiлич, Вoнич, Гнилич, Крaсич, Нiчич, Прaвич, Сaвич, Смoтрич, Фрoлич. Зроблено висновок про те, що суф. -ич не у всіх назвах можна вважати патронімним. У низці гідронімів він виконує структурну функцію.