Рецензия. Людвиг Селимски. Етюди по българска антропонимия - Першина, К.В.; Михина, А.Ф. (Ономастичні науки, 2008)
Рецензия на сборник: Людвиг Селимски. Етюди по българска антропонимия. – Университетско издателство «Св. св. Кирил и Методий». Велико Търново, 2006. – 246 с.