Діяльність В. Дубровського на чолі харківської «Просвіти» (1941–1943 рр.) - Казимір, В. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статі визначено та проаналізовано основні напрямки і методи діяльності В. Дубровського на чолі Харківської «Просвіти» під час нацистської окупації (1941–1943 рр.).