Чи не настав той час? - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті мова йде про проблеми забезпечення навчальними приміщеннями Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка за весь період його існування, починаючи від учительського інституту.