Фітомікротопоніми півночі Львівщини - Гулик, О.І. (Ономастичні науки, 2009)
Аналіз мікротопонімікону півночі Львівської області засвідчив, що місцева географічна термінологія, зокрема та, що пов'язана з особливостями рослинного світу краю, а також народна ботанічна номенклатура є важливими джерелами мікротопонімії.