Відроджуймо історичні пам’ятки. Рецензія - Поповський, А.М. (Ономастичні науки, 2009)
Рецензія на книгу: Чабаненко Віктор Антонович. Порожистий Дніпро: історико-топонімічний словник. – Запоріжжя: ЗНУ, 2008. – 188 с.