Вплив хімічної природи поверхні кремнезему на структуроутворення в сумішах поліпропілен/співполіамід - Сап’яненко, О.О.; Дзюбенко, Л.С.; Горбик, П.П.; Цебренко, М.В. (Поверхность, 2009)
Досліджено вплив нанорозмірних кремнеземів з різними поверхневими групами (гідроксильними, метильними, октильними, γ-амінопропільними і карбоксильними) на в’язкопружні властивості сумішей поліпропілен/співполіамід (ПП/СПА) з масовим співвідношенням 30/70, на структуротворення за умови течії розплавів полімерів.