Мікроелектронні мультипараметричні біосенсори - Стародуб, М.Ф.; Канюк, М.І.; Шмирєва, О.М. (Інститут біохімії ім. О. В. Палладіна НАН України, 2008)
Проаналізовано відомі біосенсорні методи визначення концентрації глюкози, сахарози і лактози; розглянуто основи та принципи розроблення амперометричних біосенсорів з використанням нових типів полімерів і наноелектродів для створення біохімічних елементів. Наведено експериментальні результати власних розробок мікроелектронних мультипараметричних інтегральних біосенсорів.