Фрагментація молекулярного іона піридоксину та механізм утворення протонованого іона піридоксину на поверхні поруватого кремнію - Теребінська, М.І.; Шмиголь, І.В.; Дацюк, А.М.; Лобанов, В.В.; Покровський, В.О. (Поверхность, 2010)
Методом теорії функціонала густини з обмінно-кореляційним функціоналом B3LYP в базисі 6-31 G** досліджені механізми утворення протонованого молекулярного іона піридоксину, шляхи його фрагментації, а також молекулярного іона піридоксину при лазерній десорбції/іонізації на поверхні поруватого кремнію.