Реставраційна практика Макса Дворжака: львівські епізоди - Левицька, М. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті розглянуто маловідомі факти діяльності видатного чеського мистецтвознавця Макса Дворжака. Зокрема, проаналізовано роботу М. Дворжака на посаді головного консерватора Центральної комісії зі збереження мистецьких та історичних пам’яток Австро-Угорщини, методику його реставраційної діяльності стосовно львівських архітектурних об’єктів.