Про “Палату № 6” В. Зубицького (побіжні замітки) - Зінькевич, О. (Музична україністика: сучасний вимір, 2010)
В статті йдеться про драматургічні особливості опери Володимира Зубицького “Палата № 6” в порівнянні з її літературним першоджерелом – однойменним оповіданням А. П. Чехова Аналізується сценічна інтерпретація опери Зубицького, здійснена Оперною студією НМАУ ім. П. І. Чайковського.