Міжнародні творчо-організаційні зв’язки музикантів-духовиків - Посвалюк, В. (Музична україністика: сучасний вимір, 2010)
У статті розглядається участь українських музикантів-духовиків у міжнародних професійних акціях (конференції, майстер-класи, обмін досвідом), на яких піднімаються питання методики виконавства на духових інструментах, сценічної поведінки, технічної досконалості.