Топографія та структура укріплень давньоруського Чернігова в різні періоди його історії - Ситий, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2012)
Аналізуються матеріали археологічних досліджень та описи щодо топографії давньоруського Чернігова на різних етапах його розвитку.