Листи Чернігівського архієпископа Філарета (Гумілевського) до О.М. Бодянського - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
Публікація містить листи відомого історика Церкви Чернігівського архієпископа Філарета (Гумілевського) до О. М. Бодянського, які висвітлюють їхню співпрацю на ґрунті дослідження слов’янських старожитностей.