Постмодерністська трансформація історичної пам'яті - Корж, Г. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Формування постмодерністського мислення є актуальним для відродження української культури, визволення її від панування ідеологічних кліше, стереотипів. У статті здійснено аналіз конфігурації історичної пам’яті у контексті постмодерністської парадигми.