"Ідея університету" в контексті суспільства знань - Курбатов, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблеми трансформації ідеї університету в контексті сучасної цивілізації. Проаналізовано основні концептуальні моделі університету, які використовуються у англомовному академічному дискурсі.