Категорія психологічного впливу в психології - Ніколаєнко, С.; Ніколаєнко, Св. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
В статті у якості сутнісних характеристик категорії “психологічного впливу” розглядаються: специфічні ознаки психологічного впливу, структура психологічного впливу, етапи процесу психологічного впливу, стратегії психологічного впливу, мішені психологічного впливу, методи психологічного впливу, види психологічного впливу.