Кримінальне право та церква в Україні - Сухонос, В. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Стаття присвячена актуальній проблемі ставлення церкви до діяльності правоохоронних органів і кримінального права безпосередньо під час розбудови незалежності в Україні.