Співвідношення понять "культура", "психологічна культура", "культура спілкування", "культура професійного спілкування" - Улунова, Г. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Стаття присвячена визначенню співвідношення понять “культура”, “психологічна культура”, “культура спілкування”, “культура професійного спілкування”. Авторкою робляться висновки, що психологічна культура є складовою загальної культури особистості, а культура спілкування, взагалі, та культура професійного спілкування, зокрема, є компонентом психологічної культури.