Мозговий І. П. Неоплатонізм і патристика, або Світло в присмерках великої цивілізації - Кобяков, О. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Рецензія на монографію: Мозговий І. П. Неоплатонізм і патристика, або Світло в присмерках великої цивілізації. – Суми : ДВНЗ “УАБС НБУ”, 2009. – 471 с.