Структура та рівні культури професійного спілкування як інваріанта професійної психологічної культури - Улунова, Г. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті аналізуються структура та рівні культури професійного спілкування як інваріанта професійної психологічної культури, яка, у свою чергу, є інваріантом професійної культури. Робляться висновки, що професійна культура, професійна психологічна культура та культура професійного спілкування мають універсальні структурно-рівневі особливості.