Суспільно-політичні умови та оцінки конституційної реформи в Україні - Кравчук, Л.М. (Соціологія права, 2011)
Тези доповіді на Всеукраїнській правовій науково-практичній конференції «Соціологічні та філософські проблеми права очима .молодих науковців та практиків».