Необхідність правового регулювання захисту суспільної моралі - Іванець, М.; Петрова, Т. (Соціологія права, 2011)
Розглядається поняття суспільної моралі та необхідність її правового захисту, вдосконалення правового регулювання відносин у цій сфері.