Іноземний досвід адміністративно-правового забезпечення захисту суспільної моралі - Новицька, Н.Б. (Соціологія права, 2011)
Стаття висвітлює іноземний досвід щодо адміністративно-правового забезпечення захисту суспільної моралі. Зроблені теоретичні висновки та сформульовані практичні пропозиції.