Місце Редакційних комісій у підготовці проекту Селянської реформи 19 лютого 1861 р. - Захарченко, П.; Прус, В. (Соціологія права, 2011)
В статті проаналізовано структуру Редакційних комісій та процес розробки ними правової бази для проведення Селянської реформи 1861 р.