Інтернет-технології як важіль управління формуванням потоків продовольства - Березін, О.В.; Ярова, І.І. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Обґрунтовано необхідність запровадження інтернет-технологій у сфері просування продукції аграрних підприємств. Висвітлено підходи до запровадження інтернет-технологій просування продукції на національний агропродовольчий ринок України.